عصر امروز (95/11/18) کتابخانه عمومی روستای عرب محله شهرستان ساری با استقبال مردم روستا به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران، کتابخانه عمومی مرحوم حاج عیسی رضایی روستای عرب محله شهرستان ساری در هفتمین روز از ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری، نمایندگان بنیاد علمی و آموزشی قلم چی و جمعی دیگر از مسئولین و با استقبال مردم روستا افتتاح شد.
این کتابخانه هشتمین کتابخانه عمومی شهرستان ساری است و از جمله پروژه هایی می باشد که علاوه بر اختصاص اعتبارات دولتی، از حمایت های مالی بنیاد علمی و آموزشی قلم چی برخودار شده است. کلنگ احداث این پروژه در سال 1391 در زمینی به مساحت 500 مترمربع که توسط مرحومه آسیه دهقان کردخیلی جهت ساخت کتابخانه اهداء گردیده بود؛ به زمین زده شد. مساحت این کتابخانه 150 مترمربع بوده که به وصیت آن مرحومه به نام همسر ایشان «حاج عیسی رضایی» نامگذاری گردید.
آرزو ولی پور مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران در آئین افتتاحیه این کتابخانه با گرامیداشت یاد مرحومه آسیه دهقان کردخیلی که زمین کتابخانه را اهدا کرد، اظهار داشت: باید در این ایام خجسته به روح بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب و دفاع مقدس به عنوان افرادی که فجرآفرینی کردند درود فرستاد و این سوال را هم مطرح کرد که آیا با وقوع انقلاب سال 57، زمان فجرآفرینی تمام شده است؟
وی افزود: حقیقت این است که فجر آفرینی همچنان ادامه دارد و فقط سنگرها و عناوین عوض شده اند و باید جهاد را با شیوه های مختلف در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و علمی ادامه داد و چه بسیار عزیزانی هم که در این راه به شهادت رسیده اند.
ولی پور با بیان اینکه مهمترین چیزی که منجر به فجرآفرینی شهدا شد، پیروی از امام و رهبری بود، اذعان داشت: اگر ما هم می خواهیم از شهدا الگو بگیریم و راه فجرآفرینی آنها را ادامه دهیم باید برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان در زمینه کتابخوانی و فرهنگ مطالعه تلاش کنیم و هر وقت توانستیم با اطمینان بگوئیم که به فرمایشات ایشان عمل کردیم، آن وقت است که در عرصه جهاد فرهنگی، توانستیم فجرآفرینی کرده باشیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران افزود: نباید بگذاریم بگویند دوران اسطوره ها به پایان رسیده است؛ اسطوره ها فقط در سال های انقلاب و دفاع مقدس نبوده اند؛ همه جای کشور ما، استان ما، شهر و محله ما، کوچه ها و خانه های ما پر از اسطوره هایی است که می توانند فجر آفرین باشند و این کتابخانه های عمومی در همین روستاها مراکزی خواهند بود که در شناسایی، تربیت، هدایت و معرفی این اسطوره ها به جامعه نقش مهمی ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه در تکمیل این پروژه و 5 پروژه کتابخانه ای دیگر در استان، بنیاد خیریه علمی و آموزشی قلم چی به کمک دولت و نهاد کتابخانه های عمومی کشور آمد، اذعان داشت: جناب آقای کاظم قلم چی یکی از فجرآفرینان برتر فرهنگی و آموزشی ما است که باید به پاس عزم و همت بی نظیرشان در بذل مال و صداقت در کار، صمیمانه از ایشان تقدیر و تشکر نمود.
ولی پور در پایان اظهار داشت: امروز دانایی مهمترین نیاز کشور است چون نمی توانیم بدون آن به توانایی برسیم و فعل خواستن و توانستن را صرف کنیم و امیدواریم همه اهالی روستا بویژه نوجوانان، جوانان و حتی زنان خانه دار که فرصت بیشتری برای مطالعه دارند از این کتابخانه روستایی نهایت بهره و استفاده را برده و این کتابخانه را به یکی از فعال ترین کتابخانه های عمومی استان تبدیل کنند.